Lite Jessie style


De här två bilderna är ju helt underbara
Helt i min stil, som taget ur mitt huvud

Älskar stenkänslan och det enkla, men ändå så exclusiva utseendet

Wohoo kolla utsikten! Vore inte helt fel att bo så...


Detta huset är ju helt magiskt, snyggt o suvve utsikt =)



Sådana solsängar bara måste jag ha, när jag väl skaffat mig ett hus.
Ligga där o bara njuta av solen och naturen...

Ja, sen så har jag ju en enorm kärlek till oljelampor. Jag kan helt enkelt inte få nog av dem, de är ju så jäkla snygga. Mysfaktorn är ett faktum med sådana hemma.


Sen så har vi lite bilder hemifrån mig, gillar stilrena saker.
I mitten är det ett skohorn från Menu, jag har beställt ett men det kommer ju aldrig...
Väntar som en besatt.



Så nu har du fått en liten inblick i hur min stil ser ut.

Kläder från butiken...

                                                                           Lite blandat från jobbet...
  
  


På bild nr 1, Långkofta från SAINT TROPEZ 499:- ( finns i sand, som på bilden, vit och svart.) En av mina absoluta favoriter, köpte i alla färger =)
Bild nr 2, Tunika/Långlinne från MAPP (finns även med armè grön bakgrund).
Bild nr 3, Jeans leggins från Pulz 399:- (finns i vit, svart och en jeansblå tvätt) En rykande färsking i butiken både produkten och märket, kommer mer därifrån längre fram. Bild nr 4, Tunika från SAINT TROPEZ 549:- finns i ytterligare en färgställning). Bild nr 5, Blus från MARC LAUGE 499:- (finns i svart och vit). Ser inte mkt ut för världen på bilden, men den är super snygg på, så ge den en chans. Man kan vika upp armarna som jag gjort på den på bilden, eller låta dem vara nere ( är en trekvarts modell) och så finns det band i sidorna som man kan knäppa upp, jätte skön på!
Bild nr 6, Schal från Josephine & Company, Tröja- SAINT TROPEZ 299:-  ,Linne- KOOLA ANNA 249:-  , Chinos Rut m.fl. (Detta märket är också en nykomling i butiken). Bild nr 7 Skjorta från KOOLA ANNA (finns i den färgen som på bilden och helvit) , Byxor från OXMO ( finns i vitt och beige). Bild nr 8, Schal från Josephine & Company 599:-  , t-shirt - Rut m.fl 99:- ( finns i ett flertal färger) , Chinos - Rut m.fl ( finns i beige och svart). Bild nr 9, Schal - Repeat, Klänning , minns inte =). Bild nr 10, Schal OXMO, Bolero -Culture (finns i grå och lila), Klänning -Culture 599:- , Leggins - Culture (finns i grönt, grått och vitt). 

Nu kommer vi till lite "hemlisar" 
Det som är på bilderna 11, 12, 13 och 14 kommer till butik lite längre fram, från ett märke som heter Phobia. De har jätte mycket roliga saker. Kjolen och västen är några av kläderna som kommer. Jag ska ha båda!
Hopaps att du gillade något av det jag lagt upp, finns jätte mycket annat  butiken.
Välkommen in! =)

RSS 2.0